Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Jánoshalmi Női Kézilabda és Szabadidősport Egyesület

Mozogjunk, gyerekek! Sporttábor

A hátrányos helyzetű gyermekeket az egészséges életmód irányába tereljük, a mozgás szeretetén keresztül olyan sportágak kipróbálására adunk lehetőséget a sporttáborban, amit családi környezetükben nincs lehetőségük kipróbálni. A rendszeres sportolás javítja az immunrendszer működését, növeli az önbecsülést, az önbizalmat. Kérjük, szavazzanak ránk, hogy minden gyermek élvezhesse a sportolás örömét!

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Halasi Box Club

Hajrá Halasi Ökölvívás

Miért szavazzanak ránk? Mert megtanulható, mi a különbség a „bunyó” és az ökölVÍVÁS között. Mert nemcsak "egy sportolási formát", hanem egy közösséget is támogatnak ezzel. Mert egy 70 éve élő, Kiskunhalasnak sok sikert hozó egyesületet segítenek vele. Mert aki kipróbálja, és rendszeresen eljár hozzánk, az kielégítheti mozgásigényét, csökken a saját belső feszültsége, megtanulja tisztelni a szabályokat, jobban fog figyelni magára és környezetére. Köszönjük!

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Kiskunhalasi Birkózó Club

Halas Kupa - Nemzetközi Birkózó Verseny

A Kiskunhalasi Birkózó Club elsősorban gyermekekkel foglalkozik. A sportág jellegénél fogva a nálunk sportoló gyermekek az átlagnál erősebbek, ügyesebbek, fegyelmezettebbek, ami mind az iskolában, mind pedig későbbi életükben hasznukra válik. A verseny és a mellette zajló egészségfelmérő program felhívja a szülők, nézők figyelmét a mozgás fontosságára, melynek hatására maguk is választanak valamilyen szabadidős mozgásformát. Köszönjük szavazatát!

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!