Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

"Mondjunk mancsot!" Terápiás és Segítőkutyás Közhasznú Egyesület

Az ember legjobb barátai a gyerekek szolgálatában - fejlesztő foglalkozások beilleszkedési nehézségekkel küzdő óvodás korúak iskolai előkészítéséhez


Szavazatok száma

27112

Célunk, hogy megismertessük a kutyás terápia jótékony hatásait Egerben és környékén. Projektünk során lehetőséget biztosítunk, hogy a gyerekek a kutyák segítségével kibontakoztassák képességeiket és adottságaikat, egy életre szóló élményt szerezzenek, és később sikeres életet élhessenek. Kutyáink társaságában nyugodtabbá válnak, javul problémamegoldó képességük. Ragaszkodó és kitartó társuk biztonságérzetet nyújt és segít a stressz feloldásában. Kérjük, szavazatával támogassa munkánkat!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével Eger és környékén állat asszisztált terápiás fejlesztő foglalkozásokat tartottak iskolakezdés előtt álló óvodásoknak. Így lehetőséget biztosítottak, hogy a gyerekek a kutyák segítségével kibontakoztathassák képességeiket és adottságaikat, egy életre szóló élményt szerezzenek. A kutyáik társaságában a gyerekek nyugodtabbá válnak, javul problémamegoldó képességük. Ragaszkodó és kitartó társuk biztonságérzetet nyújt és segít a stressz feloldásában.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!