Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Teret a Tehetségnek Alapítvány

Fejlesszük a játszóterünket!

Támogasson minket szavazatával, hogy felújíthassuk a helyi játszóteret, amely nagyban hozzájárulna a helyi közösség fiataljainak szabadidős kikapcsolódásához!

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Salgótarjáni Nyitnikék Egyesület

Közösen a gyermekek biztonságáért!

Szavazzon ránk: - Mert közösen sokat tehetünk gyermekeink biztonságáért. Megismerkednek a rendőr, munkavédelmi szakreferens, MÁV dolgozók, Vöröskeresztes aktivista munkájával. - Mert a mobil KRESZ pálya használatával kockázat nélkül sajátítják el és alkalmazzák a biztonságos közlekedéshez szükséges ismereteket, és így a jövő tudatos, kulturált közlekedői lehetnek. - Mert olyan változatos, közös élményprogramokat szervezünk, amelyeket a pályázati támogatás nélkül sok család nem tudna átélni.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Rónabányai Baráti Kör Egyesület

Élménysétány gyerekeknek

Szervezetünk számít a támogatására, hiszen tervezett tevékenységünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet környezetünk megóvására! Olyan "Élménysétányt" alakítunk ki Salgótarjánban, amelyet Ön is ingyenesen felkereshet családjával és ahol további hasznos környezetvédelmi információkat kaphatnak. A területen olyan növényeket telepítenénk, amelyek eleségül szolgálnak szűkebb időkben a méheknek. Emellett egy "mezítlábas ösvényt" is tervezünk, amely további aktív kikapcsolódást biztosít látogatóinknak.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!