Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Önkéntes Településfejlesztő Közösség Egyesület

Naszály völgyi interaktív játszópark


Szavazatok száma

8890

Kosd községben nincs olyan közösségi hely, ahol a gyerekek és szüleik a szabadban lehetnének. Ezért elhatároztuk, hogy építünk egyet. Egy olyan játszóparkot szeretnénk, ahol a gyerekek és családjaik megismerkedhetnek és találkozhatnak egymással. A szülők beszélgethetnek, pihenhetnek, kikapcsolódhatnak. A gyerekek pedig játékosan ismerhetik meg közvetlen környezetük, a Naszály élővilágát, és persze játszhatnak, mozoghatnak, amennyit csak szeretnének. Dobna egy zsetont a közösségünknek?

A kezdeményezés megvalósulása

A program keretében az egyesület a kisgyermekek környezettudatos nevelését segítette elő egy interaktív játszópark kialakításával. A parkba interaktív táblákat telepítettek, a meglévő eszközöket felújították, homokágyat alakítottak ki. A létrehozott park közösségi térként is jól funkcionál, számos család látogat ki rendszeresen, hogy friss levegőn, hasznosan töltsék el a szabadidejüket.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!