Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Gébics Természetvédelmi Egyesület

Tanítsunk Élményalapon a Természetről!

A fenntartható fejlődés a jövőnk záloga, mint ahogyan a gyermekeink is. Szeretné, ha olyan pedagógusok tanítanának Baján, akik beépítik az élményalapú tanulást az óráikba? Szeretnénk ehhez mankót adni a tanítók, tanárok kezébe. Szeretnénk, ha a környezettudatos szemlélet az emberek sajátja lehetne. Ha a diákok szívesen ismerkednének a természettel, a maga teljességében, nem csak a tanteremben. Tegyük lehetővé, hogy a pedagógusok megtalálják az ehhez szükséges eszköztárat! Köszönjük!

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Kicsi Vagyok Én Alapítvány

"Lélegezz" légúti betegségek megelőzése óvodai környezetben

Szeretnénk megismertetni minél több szülővel a sóterápia pozitív hatásait a helyi körzeti orvos ajánlásával, aki tüdőgyógyász szakorvosként támogatja ötletünket. Többen is átéltük a véget nem érő lázas,köhögős, fulladós éjszakákat, virrasztottunk beteg gyermekünk ágyánál - ha van olyan módszer amivel lehet, könnyíteni szeretnénk mások életén. Egy szavazattal most Ön is megteheti, kérjük szavazzanak ránk!

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Pici-Talpak Gyermekgondozó Egyesület

Pici-Talpak a fejlődés ösvényén!

Az Önök szavazatainak köszönhetően megvalósulhatna bölcsődénkben a Sebastian Kneipp által kifejlesztett egészségmegőrző módszeren alapuló tanösvény, melynek létrehozásával szeretnénk az egészség és a természet közelségét már igen pici korban megmutatni a gyermekeknek. A mezítláb járás a játékos perceken túl jótékony hatással van a testtartásra is, erősíti a bokát, a vádlit, és lúdtalp ellen is hatékony. Szavazzon ránk, hogy megvalósíthassuk terveinket!

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!