Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Ózdi Béke Telepi Óvodák

" Társas játék a társasjáték!"

Szavazzanak, hogy megvalósíthassunk még több "szuper játszóteret" óvodásainknak, ahol az életkori sajátosságok figyelembe vételével komplex segítséget kaphatnak képességeik fejlesztéséhez, valamint a sikeres iskolakezdéshez. Fejlesztő hatásai közé sorolható a siker- és kudarc tűrő képesség megtanulása. A játék hatással van az egész személyiségük alakulására. A közösséget összekovácsolja, hogy a csoportok vagy a gyerekek és szülők együtt tevékenykednek.

Körzet 15

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kazincbarcika Attila u. 10/b., Ózd Brassói u. 3.

Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület

Élj egészségesen, hogy tovább élj!

A projekt egy egészségügyi program köré épül, melynek lényege, hogy 30 hátrányos helyzetű gyermek részére egészségügyi foglalkozásokat biztosítunk védőnő és egészségügyi szakember segítségével. Támogasson minket, hogy a gyermekek a program keretében egészségügyi és tisztasági csomagokat kapjanak, amely hozzájárul a hétköznapjaik során a mentálhigiéniai igényekhez. Az egészséges táplálkozás és tisztálkodás alapjainak megteremtésével hosszú távon javulhatnak a körülményeik.

Körzet 15

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kazincbarcika Attila u. 10/b., Ózd Brassói u. 3.

Kék Óvoda - Színes Világ Alapítvány

"ZÖLD-FÖLD-LÉT"- első lépések óvodásainkkal a környezetvédelem felé

Fontos, hogy már óvodáskorban megtegyük az első lépéseket a környezetvédelemért. Szeretnénk az óvodás gyermekekkel és szüleikkel kirándulásokat tenni közeli helyszínekre, ahol közvetlen tapasztalatszerzés útján ismerkedhetnének a különböző helyek élővilágával. Ehhez többféle megfigyelést segítő eszközre lenne szükségünk (pl. nagyító, bogárleső stb.). Az óvoda udvarát is átalakítanánk, hogy jövőre Zöld óvoda lehessünk. Szavazzon ránk, hogy valóra válthassuk terveinket!

Körzet 15

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kazincbarcika Attila u. 10/b., Ózd Brassói u. 3.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!