Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Határtalan Szív Alapítvány

Egészségnap szervezése


Szavazatok száma

27018

Egészségnap szervezését fogjuk megvalósítani hátrányos helyzetű családok számára. Az egészségnap folyamán lehetőséget biztosítunk különböző szűrővizsgálatokon való részvételre (mammográfiai szűrés, nőgyógyászati rákszűrés), valamint vérnyomás-, vércukor-, koleszterinszint- és testzsír mérésre is. Előadások és gyakorlati bemutatók során foglalkozunk az egészséges táplálkozással, a csecsemőgondozással, az egészséges életmóddal. Kérjük, szavazatával támogassa programunk megvalósulását!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével Esztergomban és Esztergom-kertvárosban egészségnapokat szervezett hátrányos helyzetű családoknak az alapítvány, mely során vércukorszint-, koleszterin mérést, vérnyomás ellenőrzést végeztek. Szakemberek felvilásgosítást tartottak egészséges étkezésről, születés-szabályozásról, a fertőző betegségek megelőzéséről, a szezonális betegségek elkerüléséről. Az egészségnap keretén belül a gyerekeknek játszó programokal kedveskedtek a szervezők (arcfestés, ugrálóvár, labdajátékok stb.). A felnőttek részére szűrővizsgálatokat is szerveztek (rákszűrés, mammográfia), amelyek az egészségügyi rendelés időpontjához igazodva, folyamatosan zajlanak.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!