Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Nyírbátori "BÁTOR" Mazsorett Egyesület

"A legkisebb is számít!" … hogy sikeres felnőtté váljon!


Szavazatok száma

26463

Nyírbátor kulturális életét 21 éve színesíti a Bátor mazsorett. A csoportban folyó mozgásművészeti, kulturális és sporttevékenység nem csak az egészséges életmód kialakításához járul hozzá, de a közösséghez tartozás érzése segíti a lányokat, hogy felnőtté válva is jobban helyt álljanak az egyéni, családi és munkahelyi életükben is. A repertoár folyamatos bővítéséhez sok próbára van szükség. A szaktáborok kiemelt fontosságúak a szakmai fejlődés szempontjából. Ehhez kérjük az önök támogatását.

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével a 21 éves múlttal rendelkező egyesületnek több rendezvényt is sikerült megvalósítania. A családi nap remek alakom volt a családoknak a kikapcsolódásra, részt vehettek kézműves foglalkozásokon, játékos ügyességi és sport vetélkedőkön, ételbemutatón és ételkóstolón valamint közös főzésen és sütésen a szabadban. A Mazsorett szaktáborban az intenzív próbák és új koreográfiák elsajátítása mellett kikapcsolódásra (strand, sport és kulturális vetélkedők) is volt lehetőségük a gyerekeknek. A tábor ideje alatt a szervezők odafigyeltek az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás tudatosítására. A Botforgató héten szintén táncórákon és szórakoztató programokon vehettek részt a gyerekek.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!