Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

S.O.S. Krízis Alapítvány

Közösségi tér kialakítása az S.O.S. Krízis Alapítvány Családok Átmeneti Otthona - II. intézményben


Szavazatok száma

59941

Alapítványunk évente átlagosan 300 embernek nyújt segítséget, olyanoknak, akik szociális krízishelyzet vagy családon belüli erőszak miatt veszítik el otthonukat. A projekt megvalósításával növekszik a Családok Átmeneti Otthonának parkosított területe, a rendezett játszótéren és udvaron a családtagok hasznosan tölthetik együtt az időt. A közösségi kert kialakításával és az abban megkezdődő termeléssel erősödik az önfenntartás képessége. Köszönjük szavazatát!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás felhasználásával egy XVI. kerületi családok átmeneti otthonának a kertjében került kialakításra egy közösségi kert és egy játszótér. A kertrendezésből, a parkosításból, a kerítésfestésből, a közösségi kert kialakításából, a fűszer-és haszonnövény-termesztésből valamint a játszótér és homokozó kialakításából is aktívan kivették a részüket az ott élők. A projekt során kialakított közösségi tér egyaránt alkalmas gyermekek számára biztonságos szórakozásra, szabadidős-és sporttevékenységre a családok részére, illetve közösségi események megvalósítására a teljes lakóközösség számára, melyekre a projekt előtt csak korlátozott mértékben volt lehetőség.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!