Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Dunakanyar Forte Asztali Labdarúgó Klub

Bajnokok Vácon, Vácért!

A váciak évtizedek óta látják, hallanak, olvasnak a helyi gombfoci klub világméretű sikereiről. Ezúttal a világ jön el hozzánk, és októberben Vác látja vendégül a világ legjobbjait. Hogy Ön is láthassa a versenyszerű gombfocizás elitjét, segítse munkánkat egy szavazattal! Köszönjük!

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Önkéntes Településfejlesztő Közösség Egyesület

Naszály Völgyi Interaktív Játszópark

Úgy gondoljuk, hogy egy modern közösségi tér megteremtése kicsik és nagyok számára egyaránt fontos. Az interaktív játszópark olyan találkozóhelyet nyújthat, ahol a gyerekek mozoghatnak, új ismeretekkel bővíthetik tudásukat. Ha ránk szavaznak, az új eszközök segítségével a játszópark az óvodai és alsós iskolai évfolyamok környezeti nevelését célzó oktató-nevelő munkáját is kiegészítheti.

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Bagolybükk Környezet- és Természetvédő Egyesület

"Hétköznapi csodák" - Lepkekert létesítése a váci Cházár András iskolában

Színes villanások, finom rezdülések, könnyedség, elegancia és báj. A hétköznapok harmóniájához tartoznak, szemet gyönyörködtetnek: ők a lepkék. Pályázatunkkal ezt a harmóniát és szépséget szeretnénk elvinni a Cházár András Iskolába. Lepkész előadásainkon a gyerekek megismerhetik a nálunk honos lepkefajokat, a Lepkekertbe telepítendő virágok pedig a lepkék teljes repülési időszaka alatt nyílnak, illatoznak, így egész évben lepkék színesíthetik majd az iskolaudvart. Szavazzon a lepkékre Ön is!

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!