Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Lépéselőny Közhasznú Egyesület

Munkára fel!

Munkára fel! A „Munkára fel!” projekt keretében kézzelfogható segítséget nyújtunk az állást keresőknek. Önéletrajzírás, állásinterjúra felkészítés, álláskeresési társasjáték, és számos más segítség – újszerű módszerekkel támogatjuk az elhelyezkedést.

Szavazatok száma

19781
Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete

Erőszakmentesen a gyermekekért

Erőszakmentesen a gyermekekért Szavakkal megbántani valakit egyszerű. Annyira az, hogy néha észre sem vesszük, hogy életre szóló sérülést okozunk akár egyetlen mondattal. És persze legtöbbször azokat bántjuk meg akaratlanul, akiket legjobban szeretünk. Ingyenes, erőszakmentes kommunikációról szóló előadásunk és műhelymunkánk célja gyakorlati tippeket adni a helyi szülőknek és pedagógusoknak arra vonatkozóan, hogyan oldják meg konfliktusaikat gyermekeikkel sérülésmentesen. Támogassuk együtt a legvédtelenebbeket!

Szavazatok száma

9850
Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület

“Egészséges kisgyermekből, Egészséges felnőtt”

Egészséges kisgyermekből - egészséges felnőtt! Kisgyermek korban el kell kezdeni az egészséges életmódra való nevelést, hiszen ők a jövő felnőttjei. Olyan szokásokat érdemes kialakítani, melyek az egész család számára fontosak és hasznosak. Programunk egy egész napos gyakorlati bemutató. Célunk, hogy játszva ismerkedhessenek meg a kicsik és a nagyok az egészséges életmóddal és a környezetvédelemmel. Lesznek remek gyakorlati előadások, szűrővizsgálatok; lesz sok mozgás, játék finom és egészséges ajándékokért! Egészségedre váljék! :)

Szavazatok száma

17812
Alapítvány a Zsámboki Általános Iskolás Gyermekekért

Zsámboki Szabadidő és Egészségpark fejlesztése

Zsámboki Szabadidő és Egészségpark fejlesztése A Szabadidő és Egészségpark fejlesztése olyan vállalkozás, amely egy egész település életét teheti jobbá. A családoknak, a fiataloknak és különböző csoportoknak kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít. Hozzájárul a gyermekek egészséges életmódra neveléséhez, de találkozási helye is lehet baráti köröknek vagy akár szervezeteknek.

Szavazatok száma

7456
Az Ifjúság Úti Óvodás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Játékos mozgással az egészségért-Helyi sportágak népszerűsítése

Játékos mozgással az egészségért – helyi sportágak népszerűsítése "Az Ifjúság Úti Gyermekekért Közhasznú Alapítvány" a balassagyarmati Játékvár Tagóvoda szervezete. Óvodánk sportágakat népszerűsítő rendezvényének fő célja a mozgásra, sportra, az egészséges életmódra való nevelés. A gyerekeknek a mindennapokban mozgáshiányos élet- módjuk van, ezért szeretnénk a helyi sportágakat – falmászást, íjászatot, kerékpározást, futballt – népszerűsíteni, megszerettetni a gyerekekkel. A programhoz véradás, egészségügyi szűrések, rajzkiállítás párosul.

Szavazatok száma

16210
Palóc Hálózati Szövetség

„Tegyünk együtt többet az egészségünkért!”

Tegyünk együtt többet az egészségünkért! Programsorozatunkban egyszerű, de hasznos, az egészség megőrzéséről szóló információkat, felkészítéseket, és mozgási lehetőségeket biztosítunk az egészségükért tenni akaró embereknek. Programjaink figyelem- felhívóak, egészségtudatosabb magatartásra ösztönöznek, számtalan lehetőséget kínálnak. Tegyünk együtt többet magunkért, mindannyiunkért! A szakmai programot a Palóc Hálózati Szövetség tagjaként a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete valósítja meg.

Szavazatok száma

7822
BO(S)ZI Rekreációs és Egészségfejlesztő Egyesület

Nyári mozgásfejlesztő tábor

Nyári mozgásfejlesztő tábor Az Okosító Tábor egy mozgásfejlesztő tábor 5-10 éves gyermekeknek. A tábor célja iskolakezdés előtt álló és alsó tagozatos gyermekek mozgáskoordinációs és tanulási képességeinek fejlesztése intenzív mozgásterápiával, játékos formában. A napi programban nagy szerepet kapnak a népi játékok és a kézművesség is. Támogatásoddal a tábort mindenki érdeklődő számára elérhetővé tehetjük!

Szavazatok száma

12296
Kék Óvoda-Színes Világ Alapítvány

Sófallal az egészségért

Sófallal az egészségért Óvodánkban szeretnénk kialakítani két ülőpados sófalat. Ezzel hozzájárulnánk az egészséges életmódra neveléshez, az egészségmegőrzéshez, légúti - és légzőszervi betegségek megelőzéséhez, illetve ezek kezeléséhez. Ha terveink megvalósulnak, akkor nem csak óvodásainknak, hanem a környező intézményekbe járó gyermekeknek is lehetőséget biztosítanánk a sófal használatára. Asztma mindenit, de jó ötletnek tűnik!

Szavazatok száma

23359
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!