Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük. Az élesztőt nem kell felfuttatni, csak belemorzsoljuk a lisztbe. Ragacsos, nokedlitészta szerű masszát kapunk, de így jó. Letakarva, legalább 6-8 órára, félretesszük keleszteni. Legjobb este bekeverni és másnap reggel megsütni. Felforrósítjuk a sütőt, 220 fokra. Egy fedeles jénait kivajazunk, kilisztezünk és belekotorjuk a megkelt masszát és megszórjuk chilivel. Lefedve sütjük, kb. 45-50 percig (tűpróba!). Ezután sütjük még, kb. 5 percig, fedő nélkül is, hogy szépen megpiruljon. Kiborítjuk a tálból.