Receptek Előételek Hideg előételek Paradicsomos padlizsán
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab padlizsán
1 csipet bazsalikom levél
5 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
Vizet forralunk, belemerítjük a paradicsomokat, pár másodpercre, majd utána lehúzzuk a héjukat, kivágjuk a zöld szárrésüket és összeturmixoljuk a paradicsomhúst. Beletesszük egy nagyobb edénybe (akkorába, melybe később még a padlizsán is belefér), majd lassú tűzre tesszük. Néha megkeverjük. Míg a paradicsom fő, a padlizsánt kockákra vágjuk és barnára sütjük kevés olajban. A paradicsomot megfűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal és zúzott fokhagymával. A sült padlizsánt beletesszük a paradicsomszószba és egyszer összeforraljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4