Receptek Előételek Hideg előételek Paradicsomos padlizsán

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab padlizsán

1 csipet bazsalikom levél

5 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

Vizet forralunk, belemerítjük a paradicsomokat, pár másodpercre, majd utána lehúzzuk a héjukat, kivágjuk a zöld szárrésüket és összeturmixoljuk a paradicsomhúst. Beletesszük egy nagyobb edénybe (akkorába, melybe később még a padlizsán is belefér), majd lassú tűzre tesszük. Néha megkeverjük. Míg a paradicsom fő, a padlizsánt kockákra vágjuk és barnára sütjük kevés olajban. A paradicsomot megfűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal és zúzott fokhagymával. A sült padlizsánt beletesszük a paradicsomszószba és egyszer összeforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4