icon_search

    Adatvédelmi szabályzat és Cookie tájékoztató

    Első változat. Hatályos 2018. május 10. napjától

    A Tescónál azon dolgozunk, hogy napról napra többet nyújthassunk vásárlóinknak. Az Ön által megadott személyes adatok kezelése kiemelt fontosságú része ennek a munkának. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a személyes adatai nálunk biztonságban vannak, és azt is, hogy tisztában legyen azzal, hogy miként használjuk a személyes adatait abból a célból, hogy még jobb és személyre szabottabb vásárlói élményt nyújthassunk Önnek.

    Miről szól ez a szabályzat?

    Az Ön személyes adatait a TESCO-GLOBAL Áruházak Zártkörűen Működő Részvénytársaság, (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., adószám: 10307078-2-44) kezeli, mint adatkezelőAz Adatkezelő valamely természetes vagy jogi személy (pl. egy cég), közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza. (a továbbiakban: „mi”, „bennünket” vagy „Tesco”).

    Az Ön személyes adatainak gyűjtése, használata és védelme tekintetében számunkra a legfontosabb, hogy helyesen cselekedjünk. Ezért készítettük el ezt az adatvédelmi szabályzatot és cookie tájékoztatót (a továbbiakban: Szabályzat), amely:

    • meghatározza, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk,
    • tájékoztatást ad arról, hogy hogyan gyűjtjük, és mire használjuk az Ön személyes adatait,
    • elmagyarázza, hogy mikor és milyen célból osztjuk meg a személyes adatokat a Tesco Csoporton belül és más szervezetekkel, és
    • útmutatóként szolgál az Ön, személyes adataihoz kapcsolódó jogairól és választási lehetőségeiről.

    Széles körben kínálunk termékeket és szolgáltatásokat, ezért azt szeretnénk, hogy egyértelmű legyen az Ön számára, hogy mire vonatkozik ez a Szabályzat. Ez a Szabályzat abban az esetben vonatkozik Önre, ha Ön igénybe veszi a szolgáltatásainkat (a továbbiakban: „a Szolgáltatásaink”).  A Szolgáltatásaink használata az alábbiakat jelenti:

    • az áruházainkban történő vásárlást, vagy a Tesco Online bevásárlás használatával, vagy vásárlást egyéb módon a weboldalaink (a továbbiakban: „a Weboldalaink”) vagy mobil applikációinkAmennyiben a mobil Applikációnk további személyes adatokat kezel, arról egy külön: „pont időben” értesítést láthat az Applikációban (a továbbiakban: „az Applikációink”) használatával, ahol ez a Szabályzat elérhető, vagy
    • a Clubcard hűségprogramban levő tagságot (a továbbiakban: Clubcard),
    • elektronikus direkt marketing kommunikációra történő feliratkozást, így például hírlevelekre, amit Ön e-mailben vagy SMS-ben kaphat tőlünk,
    • vásárlói klubtagságra jelentkezést, vagy az általunk szervezett piackutatásokban, nyereményjátékokban vagy eseményekben való részvételt.

    A Tesco Pénzügyi Partner által nyújtott Szolgáltatásokat a Partnereinkkel való együttműködés kereteiben tesszük elérhetővé.

    Ez a Szabályzat abban az esetben is alkalmazandó, ha Ön kapcsolatba lép velünk vagy mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

    Ennek a Szabályzatnak bizonyos rendelkezései szintén alkalmazandók az áruházainkban működtetett CCTV rendszer vonatkozásában, amikor ez a rendszer felvételt készít Önről.

    Bizonyos üzletágaink és más, a Tesco Csoporthoz tartozó társaságok például, a Tesco Stores Ltd. tulajdonában és működtetésében áll az F&F ruházati weboldal. is gyűjthetnek és használhatnak személyes adatokat azért, hogy a termékeiket és szolgáltatásaikat ajánlani tudják, valamint más egyéb célokból. Saját adatvédelmi szabályzatuk ad tájékoztatást arról, hogy hogyan használják az Ön személyes adatait, amikor Ön kapcsolatba lép velük vagy használja a termékeiket vagy szolgáltatásaikat.

    A Weboldalaink vagy mobil Applikációink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak, amelyek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek. Kérjük, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt a személyes adatait megadná valamely weboldalon. Mivel a harmadik felek által üzemeltetett weboldalakon található tartalom nem áll a befolyásunk alatt, azokért nem vállalunk felelősséget.

    Az Ön személyes adatait az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (EU 2016/679, a továbbiakban: GDPR) és az azt implementáló vagy kiegészítő egyéb, alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok szerint kezeljük.

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Az általunk gyűjtött személyes adatok

    Ez a rész azt tartalmazza, hogy milyen személyes adatokat kérünk Öntől a Szolgáltatásaink igénybe vételéhez és milyen egyéb személyes adatokat kapunk más forrásokból.

    Amikor a Szolgáltatásainkra regisztrál, megadhatja részünkre a(z):

    ·    személyes adatait, ideértve a postai és számlázási címét, e-mail címét, telefonszámát és születési idejét és titulus,

    ·    arra vonatkozó információt, ha tagja valamely vásárlói klubunknak (például Clubcard, Hello Tesco, Tesco Baba),

    ·    az Önhöz legközelebb eső áruház vagy az Ön kedvenc áruházának helyét,

    ·    az Ön belépési azonosító adatait, mint például a felhasználónevét és az Ön által választott jelszót.

    Amikor az Online Bevásárlás használatával nálunk vásárol, vagy a Weboldalainkon használja a böngészőt vagy a mobil Applikácóinkat használja, a következő információkat gyűjthetjük:

    ·    Információ az online vásárlásairól (például, hogy mit vásárolt, mikor és hol vette azt, és milyen módon fizetett érte),

    ·    Információ a Weboldalainkon és mobil Applikációinkban tanúsított online keresési viselkedéséről, és arról, amikor valamelyik hirdetésünkre kattint (ideértve azokat is, amelyek más szervezetek weboldalain jelennek meg),

    ·         Információ olyan eszközökről, amelyeket ahhoz használt, hogy a Szolgáltatásainkhoz hozzáférjen (ideértve a rendszer elkészítését, modellezését és működtetését, az IP címet, a böngésző típusát és a mobileszköz azonosítókat, a Szolgáltatásainkhoz való hozzáférés dátumát és idejét, annak a weboldalnak a címét, amelyről a mi weboldalunkra irányították, egyéb adatokat, amelyeket standard HTTP(s) kérés header-rel továbbítottak, a belépést követően az online rész fenntartásához szükséges adatokat)

    Ha a vásárlás során Clubcard-ot használ, vagy Clubcard vouchert vagy kupont használ, a következő információkat gyűjthetjük:

    ·    Tranzakciós információkat - ideértve az áruházi és online vásárlásokat-, amelyekkel Clubcard pontokat gyűjt, valamint, hogy hogyan használja a Clubcard kuponjait és vouchereit nálunk, a Tesco Csoporton belül vagy a Clubcard Partnereinknél

    Amikor kapcsolatba lép velünk, vagy mi lépünk kapcsolatba Önnel, vagy Ön részt vesz akciókban, nyereményjátékokban, vagy az általunk nyújtott Szolgáltatásokkal kapcsolatos kutatásokban vagy felmérésekben, a következő információkat gyűjthetjük:

    ·    Személyes adatok, amelyeket Ön önmagáról ad meg, bármikor, amikor Ön a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban kapcsolatba lép velünk, így például telefonon, e-mailen, vagy postai úton, illetve, amikor közösségi médián keresztül kommunikál velünk (például: az Ön neve, felhasználóneve, elérhetőségi adatai, Clubcard száma),

    ·         Az általunk küldött és Ön által megnyitott e-mailek és más digitális kommunikációk, ideértve a linkeket, amelyekre Ön rákattint (például azok, amelyek lehetővé teszik számunkra annak nyomon követését, hogy tudjuk, hogy Ön megnyitotta - és ha igen, mikor nyitotta meg - a kommunikációt) - részletei,

    ·    az Ön visszajelzései és észrevételei vásárlói kutatásokban vagy kérdőívekben

    Amikor az áruházainkban jár:

    ·         Önről felvétel készülhet a CCTV eszközeink által, amely felvételeket a CCTV rendszereinkben megőrízhetjünk, az Ön látogatásának napjával és idejével, valamint az Ön által meglátogatott Tesco áruházról szóló részletekkel együttesen

    Amikor adományozásban vesz részt vagy általunk szervezett CSR eseményekben, vagy amikor más szervezeteket támogatunk például a Tesco Alapítvány, azok működéséhez

    ·         Személyes adatok, amelyeket Ön önmagáról vagy családtagjairól ad meg (ami tartalmazhat adatokat a gyermekeiről), például: név, felhasználónév, és elérhetőségi adatok (ideértve a telefonszámot, email vagy postai címet), és egyéb információkat az Ön vagy családja személyes állapotáról (ideértve az egészségügyi állapotot), az adott eseményhez kapcsolódó általános szerződési feltételek szerint,

    ·         az Ön visszajelzései és észrevételei kutatásokban vagy kérdőívekben

    A személyes adatok egyéb forrásai

    Más forrásokból származó személyes adatokat is használhatunk, ilyenek például az információszolgáltató speciális társaságok vagy online médiacsatornákAz online médiacsatornák a weboldalak, közösségi hálózatok, előfizetéses TV szolgáltatók és más egyéb számunkra elérhető csatornák.. Az ilyen egyéb személyes adatok segítenek nekünk például a marketing kommunikációnk - ideértve az online hirdetéseketMarketing üzenetek, amelyeket az interneten láthat. - javításában és hatékonyságának mérésében.

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Hogyan és miért használunk személyes adatokat?

    Ez a fejezet tájékoztatást ad arról, hogy hogyan és miért használunk személyes adatokat                                                                      

    Miért használunk személyes adatokat?

    Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

    Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

    Jogalapa személyes adatok kezelésének jogalapja Az a jogalap, amelyre az Ön személyes adataink használatakor hivatkozunk, azért, hogy annak jogszerűségét biztosítsuk.

    A Szolgáltatásainkat nyújtjuk Önnek

    Az Ön felhasználói fiókjainak kezelése, ideértve az Ön Clubcard és Online Bevásárlás felhasználói fiókját

    Az Ön megrendeléseinek és visszatérítéseinek kezelése

    Az Ön felhasználói fiókjainak kezeléséhez, az Ön által megvásárolni kívánt termékek és szolgáltatások nyújtásához és az Ön által esetlegesen igényelt megrendelések és visszatérítések kezeléséhez szükségünk van az Ön személyes adatainak kezelésére.

    A Clubcard pontokat, kuponokat és/vagy hűséges vásárlóként összegyűjtött kuponokat tartalmazó Clubcard pontösszesítőA Clubcard pontösszesítő kimutatásokat postai úton küldjük, de azokat le tudja tölteni a „Clubcard Fiókom” menüpontban is kimutatások megküldéshez is szükségünk van az Ön személyes adatainak kezelésére.

    Szerződés teljesítése:

     

    Az alábbi adatokat gyűjtjük:

    - vásárlási és tranzakciós adatok

    - elérhetőségi adatok

    - profil részletek

    - kiszállítási/gyűjtési adatok.

     

     

    Ezek nélkül az információk nélkül nem tudjuk Önnek a termékeket és a szolgáltatásokat nyújtani.

     

    Jogos érdek:

     

    -          az Ön megrendelése teljesítésének követése, és az ebben a részben meghatározott más személyes adatok

     

    A mindennapi működés biztosítása és javítása

    A Weboldalaink és a mobil Applikációink kezelése és javítása

    A vásárlói élmény javításához a Weboldalainkon és a mobil Applikációinkban cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk.

    Bizonyos cookie-kre szükség van, így ha a Weboldalaink és a mobil Applikációink funkcióit szeretné használni, kérjük, ne kapcsolja ki ezek használatát. Más cookie-kat kikapcsolhat, de az ronthatja a felhasználói élményt. A cookie-kkal kapcsolatos további információkért, és hogy hogyan tudja őket kikapcsolani, kérjük, tekintse meg a cookie-k és hasonló technológiák részt.

    Jogos érdek

    A termékválasztékunk, szolgáltatásaink, áruházaink, információs technológiai rendszerek, know-how és az Önnel történő kommunikáció fejlesztésének és javításának támogatása

    Piackutatás, belső felmérések és fejlesztések elvégzéséhez, és az információs technológiai rendszereink (beleértve a biztonságot), valamint a termékválaszték, a szolgáltatásaink és az áruházaink javításához, személyes adatok használata szükséges. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy jobb kiszolgálást nyújthassunk Önnek.

    Jogos érdek

    Csalás és egyéb bűncselekmények felderítése és megelőzése

    Számunkra fontos a Szolgáltatásaink használatának ellenőrzése, hogy ezzel megelőzzünk vagy felderítsünk csalást, egyéb bűncselekményeket és a Szolgáltatásaink nem megfelelő használatát. Ez segít nekünk annak biztosításában, hogy Ön biztonságosan tudja használni a Szolgáltatásainkat az Általános Szerződési Feltételekkel összehangban.

    Jogos érdek

    Személyesebbé tegyük az Ön Tescós vásárlói élményét

     

    Az Ön internetes böngészési viselkedésének és az áruházi és online vásárlásainak (ideértve a Clubcard és/vagy Online Bevásárlási tranzakciókat) használata, amely segít nekünk jobban megérteni a vásárlóinkat és személyre szabott ajánlatokat és szolgáltatásokat nyújtani

    Az internetes böngészési viselkedés és az áruházi és online vásárlások megfigyelése lehetővé teszi nekünk az ajánlataink és szolgáltatásaink személyesebbé tételét. Ez segít nekünk abban, hogy az Ön vásárlói igényeit kielégíthessük.

    Jogos érdek

    A termékeinkkel és szolgáltatásainkkal - ideértve a Clubcard-ot és az Online bevásárlást-, valamint a szállítóink, a Tesco Partner cégek és a Tesco Csoport ajánlataival marketing kommunikációk küldése Önnek (köztük e-mailben, SMS-ben, postai úton vagy online hirdetéssel, vagy a pénztárnál Önnek átnyújtva, amikor az áruházainkban vásárol). Ennek részeként, az online hirdetésekMarketing üzenetek, amelyeket az interneten láthat. láthatóak a Tesco Csoport által üzemeltetett Weboldalakon, és más szervezetek weboldalain, és online médiacsatornákonAz online médiacsatornák a weboldalak, közösségi oldalak, előfizetés TV szolgáltatók és más egyéb számunkra elérhető váló csatornák. (ideértve például Google AdWords-ön keresztül). Mérhetjük a saját marketing kommunikációnk hatékonyságát, és hasonlóan a szállítóink és a Tesco Partnerek kommunikációinak hatékonyságát.

     

    Szeretnénk biztosítani, hogy olyan marketing kommunikációt - köztük online hirdetést - küldjünk Önnek, amely érdekli Önt. Ennek eléréséhez szükségünk van az általunk ajánlott termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos marketing kommunikációkra adott válaszai mérésére, ami azt is jelenti, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, amelyek jobban megfelelnek az Ön szükségleteinek.

    Ön a regisztráció során is és azt követően is, bármikor megváltoztathatja a marketinges preferenciáit.

    Önnek az online hirdetések esetén is van választási lehetősége.  Az alábbiakban beállítjuk az Ön preferenciát a cookie-k tekintetében, és azt, hogy Ön hogyan tudja kontrollálni az online viselkedési hirdetési preferenciáit.

     

    Az Önnek e-mailben vagy SMS-ben küldött legtöbb marketing kommunikációnk esetében az Ön hozzájárulására hivatkozunk, de bizonyos esetekben jogos érdek alapján használjuk az Ön személyes adatait.

    Kapcsolatba lépni és együttműködni Önnel

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Felvenni Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásaink kapcsán, például telefonon, e-mailben, vagy postai úton, vagy a közösségi médiában megjelenő posztokra adott részünkre szóló válaszokban.

    Szeretnénk Önnek, mint vásárlónak még jobb szolgáltatást nyújtani, ehhez személyes adatokat használunk, hogy az Ön kommunikációira egyértelmű választ adhassunk vagy segítséget nyújthassunk, és hogy tájékoztassuk Önt a Szolgáltatásainkban általunk tett vagy tervezett, Önt érintő változásokról (például: változások a Szabályzatokban, vagy a Szolgáltatásainkra vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben).

    Jogos érdek

    Promóciók és nyereményjátékok kezelése, amelyekben Ön részt vesz, ideértve azokat, amelyeket a szállítóinkkal és a Tesco Partnerekkel együtt szervezünk.

    Az Ön személyes adatainak a kezelése szükséges az Ön által választott promóciók és nyereményjátékok működtetéséhez, ha Ön azokban részt szeretne venni.

    Jogos érdek

    A Tesco Csoport és annak megbízásából más csoportok által végzett vásárlói piackutatásokban, kérdőívekben és egyéb piackutatási aktivitásokban való részvételre meghívás.

     

     

     

     

     

     

     

    A szolgáltatásaink javításához piackutatást végzünk. Ha ezzel kapcsolatban megkeressük Önt, Önnek nem szükséges az aktivitásokban részt vennie. Ha Ön jelzi felénk, hogy nem szeretné, ha piackutatásokkal kapcsolatban megkeressük Önt, az Ön választását tiszteletben fogjuk tartani. Ennek nincs kihatása arra, hogy Ön igénybe vehesse a Szolgáltatásainkat vagy a Clubcard-ot.

     

     

    Jogos érdek, amikor azonban szeretnénk Önt meghívni elektronikus úton, például e-mailben vagy sms-ben, akkor az Ön hozzájárulására hivatkozunk.

     

     

     

     

     

    Viták, panaszok vagy kérések

     

    Az Önt vagy bennünket érintő panaszok, jogi követelések vagy viták megoldásához.

     

    Például, ha Ön nem elégedett a tőlünk vásárolt termékekkel vagy az áruházunkban baleset éri, vagy incidens történik.

    Bizonyos esetekben ez orvosi dokumentumokat is jelenthet.

     

    Jogi követelések megalapozása, gyakorlása, vagy védelme, bizonyos esetekben azonban a mi Jogos érdekünkre vagy meghatározott jogi előírásra hivatkozunk, amelyek alapján az Ön személyes adatait a jogi kötelezettségeink tlejesítése céljából kezelhetjük.

    CCTV

     

    Áruházaink biztonságának nyomon követése, bűncselekmények és közösség ellenes viselkedések megelőzése.

     

    Az üzletünk, a helyi közösségek, a vásárlók és a munkavállalók védelme céljából.

     

    Jogos érdek

    Abból a célból, hogy jobban megértsük a vásárlóink, köztük az Ön igényeit, és hogy az Ön számára szolgáltatásokat nyújthassunk és érdekes marketing kommunikációt - ideértve az online hirdetéseketMarketing üzenetek, amelyeket az interneten láthat. - küldhessünk, azokat a személyes adatokat, amelyeket Önről az áruházainkban való Clubcard kártya használatával való vásárlásai során gyűjtünk, összekapcsoljuk a Weboldalainkból vagy mobil Applikációinkból származó személyes adatokkal.

     

     

    Az Ön személyes adatainak használatához fűződő jogos érdekünk

    A fentiekben említett esetek, amikor az Ön személyes adatainak használata a mi jogos érdekünk:

    • a vásárlóink szükségleteinek kielégítése, ideértve a termékeink és szolgáltatásaink nyújtását,
    • a termékeink és szolgáltatásaink hirdetése,
    • az Ön felhasználói fiókjának működtetése (mint például a Clubcard vagy az Online bevásárlás felhasználói fiókja), panaszok kezelése és viták rendezése,
    • vásárlóink - ideértve a szokásaik, viselkedésük – megértése, köztük azt, amit szeretnek, és amit nem szeretnek,
    • a cégünk, munkavállalóink, vásárlóink és részvényeseink védelme és támogatása,
    • a közösségellenes magatartások, a csalás és más bűncselekmények megelőzése és felfedése,
    • új termékek és szolgáltatások tesztelése és fejlesztése, meglévő termékek és szolgáltatások fejlesztése.

     

     

     

     

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    A személyes adatok megosztása a Tesco Csoporttal

    Ez a rész elmagyarázza, hogy az Ön személyes adatait hogyan és miért oszthatjuk meg a Tesco Csoporton belüli más társaságokkal.

    Az általunk gyűjtött személyes adatokat megoszthatjuk a Tesco Csoporton belüli más társaságokkal vagy adatokat oszthatnak meg velünk a Tesco Csoporton belüli más társaságok. Például, az alábbi a Tesco Csoporton belüli más cégekkel osztunk meg személyes adatokat.

    Közép-európai Tesco vállalatok

    Az alábbi, közép-európai Tesco vállalatok segítenek nekünk abban, hogy a Szolgáltatásainkat nyújtani tudjuk Önnek, mivel ezek a cégek a megbízásunk alapján járnak el (mint adatfeldolgozókAz Adatfeldolgozó valamely természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az Adatkezelő megbízásából kezel személyes adatokat.) amikor az Ön személyes adatait kezelik:

    • Csehország: TESCO Stores ČR a.s., Vršovická 1527/68b, 100 00 Prága 10, cégazonosító: 45308314
    • Lengyelország: TESCO (Polska) Sp. z o. o., Kapelanka 56, 30-347 Krakkó, országos cégnyilvántartási szám: 0000016108, REGON szám: 011270099,
    • Szlovákia: TESCO STORES SR, a.s., Kamenné nám. 1/A, 815 61 Pozsony, cégazonosító: 31 321 828

    A következő cégek bizonyos feladatokat végeznek a nevünkben, segítenek a Szolgáltatásaink nyújtásában vásárlóink részére, ideértve, például: a Clubcard-ot, az Online Bevásárlást és az elektronikus direkt marketinget (pl. Tesco hírlevél) működtető IT rendszerek támogatását, amelyek segítenek nekünk abban, hogy javíthassunk a szolgáltatásainkon és még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk a marketinges kommunikációnkat. Ezek a cégek csak azokat az adatokat kezelik, amelyek ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez és az utasításaink teljesítéséhez szükségesek.

    F&F

    Ha Ön az online F&F weboldal regisztrált felhasználója, és az F&F ruházati márkával kapcsolatos speciális ajánlatok kapcsán hírlevélre feliratkozott, a regisztrációkor megadott személyes adatait (pl.név, családnév, és email cím) a Tesco Stores LtdA Tesco Stores Ltd. Angliában és Wales-ben bejegyzett társaság, amelynek hivatalos központja: Tesco Stores Ltd, Falcon Way, Shire Park, Welwyn Garden City, Herts, AL7 1GA.. használja, aki ennek a weboldalnak a tulajdonosa és üzemeltetője.

    Az Ön adatai tekintetében a Tesco Stores Ltd. az adatkezelő, amely saját Adatvédelmi és cookie szabályzattal rendelkezik, amelyben Ön még több információt találhat arról, hogy a Tesco Stores Ltd. hogyan használja az Ön adatait. Bizonyos limitált számú esetben mi is megkaphatjuk az Ön személyes adatait, hogy segítsük a Tesco Stores Ltd.-t a vásárlóik megértésében és a vásárlói élmény személyesebbé tételében. További infomációkért kérjük, kattintson ide:

    Dunnhumby

    A Dunnhumby a Tesco Csoport tagja, az egyik legnagyobb szolgáltatásnyújtónk. A Dunnhumby segít nekünk a személyes adatok használatában a vásárlóink jobb megértéséhez és a vásárlói élmény személyesebbé tételéhez. 

    Ha még több információt szeretne megtudni a dunnhumby-ról, kérjük, kattintson ide: https://www.dunnhumby.com/hungary

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Személyes adatok megosztása Tesco Partner cégekkel és szolgáltatásnyújtókkal

    Ez a rész elmagyarázza, hogy miért és hogyan osztunk meg személyes adatokat a Tesco Partner cégekkel és szolgáltatásnyújtókkal. 

    Amikor ezekkel a cégekkel osztunk meg személyes adatokat, utasítjuk őket az adatok biztonságos kezelésére, és arra, hogy hogy nem használhatják az Ön személyes adatait saját marketinges céljaikra, kivéve, ha Ön ahhoz külön hozzájárult.

    Tesco Partner cégek

     

    Együttdolgozunk olyan Tesco Partner cégekkel, akik a termékeiket és a szolgáltatásaikat (például biztosítás, pénzügyi és banki szolgáltatások, utazás vagy nemzetközi készpénzátutalás) velünk együttműködve nyújtják, például a Tesco Pénzügyi Partner márka és/vagy Clubcard pontok gyűjtésének lehetősége.

     

    Ezek a Tesco Partner cégek: AEGON Magyarország Általános Biztosító Zártkörüen Működő Részvénytársaság, BUDAPEST Hitel- és Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Xentury Média és Reklámügynöki Korlátolt Felelősségű Társaság, MoneyGram, TMT Texo Money Transfer Kft.

     

    További információkért kérjük, kattintson ide: https://tesco.hu/markak-es-szolgaltatasok/szolgaltatasok/

     

    Csak azokat a személyes adatokat osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik a Partner cégek számára a szolgáltatásaik nyújtását. A Partner cégek adatvédelmi és cookie szabályzatában találhat további információkat arról, hogy a Tesco Partner cégek hogyan használják az Ön adatait.

     

    Szolgáltatók

    Együtt dolgozunk olyan, megfelelő körültekintéssel kiválasztott Szolgáltatókkal, akik a nevünkben végeznek el bizonyos feladatokat. Ezek olyan cégek, amelyek például az alábbi szolgáltatásokat nyújtják nekünk:

    ·         technológiai szolgáltatások (pl. a Weboldalaink, a webes Applikációink és más, a szolgáltatások nyújtásához használt üzleti rendszerek működtetése),

    ·         adatok tárolására, kombinálására és elemzésére irányuló szolgáltatások (pl. dunnhumby),

    ·         a vásárlási fizetések kezelése Online bevásárlás során vagy az áruházainkban,

    ·         házhozszállítási szolgáltatások,

    ·         direkt marketinges cégek, amelyek elektronikus kommunikációkat küldenek, pl Tesco hírleveleket, a megbízásunkból (pl. Webpont Informatikai Kft.)

    ·         a vásárlóinknak küldött postai kommunikációnk nyomtatása (pl. BOOM TISK, spol. s r.o) és postai úton történő kézbesítése (pl. Clubcard pontösszesítők),

    ·         jogi vagy egyéb professzionális szolgáltatások, a call centereket üzemeltető cégek, vagy az áruházainkban lévő CCTV-t kezelő és üzemeltető cégek. 

    Csak azokat a személyes adatokat osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik a Szolgáltatók számára a szolgáltatásaik nyújtását.

    Néhány szolgáltató, akikkel együtt dolgozunk, online médiacsatornákatAz online médiacsatornák a weboldalak, közösségi oldalak, előfizetés TV szolgáltatók és más egyéb számunkra elérhető váló csatornák. üzemeltetnek, és a termékeinkre és szolgáltatásainkra, valamint a szállítóink termékeikre és szolgáltatásaikra vonatkozó releváns online hirdetéseketMarketing üzenetek, amelyeket az interneten láthat. tesznek fel a nevünkben ezekre a média csatornákra. Pl. termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó reklámot láthat, amikor a közösségi média oldalakat használja, vagy előfizetéses TV csatornát néz.

    Példák a Szolgáltatókra: Facebook, Google, Adobe, Dunnhumby, Webpont Informatikai Kft. és BOOM TISK spol. s r.o.

     

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Személyes adatok megosztása más szervezetekkel

    Ez a rész elmagyarázza, hogy miért és hogyan osztunk meg személyes adatokat más szervezetekkel.

    Az alábbi esetekben oszthatunk meg személyes adatokat más szervezetekkel:

    • ha jogszabály vagy közhatalmi szerv kötelez bennünket arra vagy az igazságszolgáltatás megfelelő működéséhez szükséges, hogy megossszunk személyes adatokat,
    • ha abból a célból kell megosztanunk személyes adatokat, hogy a jogainkat megalapozzuk, gyakoroljuk vagy megvédjük (ez magába foglalja a csalásmegelőzés céljából másoknak átadott személyes adatokat),
    • amikor átszervezzük, eladjuk vagy átadjuk az üzletünket (vagy annak egy részét). Például összeolvadás vagy egyesülés esetén.
    • amikor jótékonysági vagy CSR eseménytJótékonysági vagy  társadalmi felelősségvállalási események, mint például az „Ön választ, mi segítünk” program a helyi közösségek számára, az élelmiszerhulladék csökkentésére irányuló program, a Tesco családi és sport napok, és más egyéb események. szervezünk vagy részt veszünk ilyen, más szervezetek által szervezett eseményekben (például a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Magyar Ökomenikus Segélyszervezet és a Magyar Vöröskereszt vagy más civil szervezetek). Ez magába foglalhatja az Ön nevét, családnevét, elérhetőségi adatait és/vagy más személyes adatokat, amelyeket Ön azért ad meg, hogy részt vegyen az eseményen. Ezeket az adatokat arra használjuk a külön általános szerződési feltételekkel összhangban, amelyek alapján az esemény megrendezésre kerül, hogy segítsük ezen események szervezését vagy javítsunk azokon a jövőre nézve,. Az általunk szervezett jótékonysági vagy CSR eseményekről további információkat itt tudhat meg: http://www.tescomagyarorszag.hu/hu/k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9gek/t%C3%A1rsadalmi-felel%C5%91ss%C3%A9gv%C3%A1llal%C3%A1sunk

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    A személyes adatok védelme

    Tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön személyes adatoinak kezelése és védelme. Ez a rész azt tartalmazza, hogy ehhez milyen eszközöket alkalmazunk.

    Számítógépes biztonsági eszközöket használunk, mint például tűzfalak és az adatok titkosítása, valamint fizikai belépési védelmi eszközöket is használunk az épületeinkben és a nyilvántartásainkban az adatok biztonságának biztosítására.  Csak azoknak a munkavállalóknak adunk hozzáférést, akiknek a munkavégzéséhez ez szükséges.

    • Az Információk biztonságát azok továbbításakor is védjük az adatok titkosításával Secure Sockets Layer (SSL) használatával.
    • Fizikai, elektronikus és folyamatbeli biztonsági eszközöket használunk a személyes adatok gyűjtéséhez, tárolásához és megosztásához. Alkalmanként kérhetjük a személyazonosság igazolását is, mielőtt megosztjuk Önnel a személyes adatait.
    • A hitelkártya számból csak az utolsó 4 számot jelenítjük meg, amikor megerősítünk egy megrendelést.

    Mindamellett, hogy a megfelelő technikai és szervezési eszközöket használjuk az Ön személyes adatai biztonságának megőrzéséhez, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk garantálni az Ön által interneten keresztül továbbított személyes adatok biztonságát. 

    A személyes adatok, amelyeket Öntől gyűjtünk, továbbításra kerülhetnek az Európai Gazdasági Térségen Az alábbi országokat foglalja magába: Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxembourg, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és az Egyesült Királyság.(„EGT") és azokat ott is tárolhatják. A személyes adatokat kezelhetik az EGT-n kívül működő vállalatok a mi megbízásunk alapján vagy valamelyik részünkre szolgáltatást nyújtó vállalat megbízása alapján. Amennyiben erre kerül sor, biztosítjuk, hogy a jelen Szabályzattal összhangban tiszteletben tartsák az Ön adatvédelmi jogait. Ennek a biztosításának a legismertebb módja standard szerződéses klauzulák alkalmazásával (ún. Model Klauzulák), vagy valamely elfogadott rendszeren keresztül történhet, mint például a Privacy Shield , amely az Amerikai Egyesült Államokba történő adattovábbításokra vonatkozik.

    Az EGT-n kívüli adattovábbítással kapcsolatos további információkért – ideértve a model klauzulákat is – kérjük, kattintson ide: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_hu

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    A személyes adatok tárolásának időtartama

    A személyes adatait nem fogjuk a szükségesnél hosszabb ideig tárolni. Az, hogy ez az időtartam mit jelent, több tényezőtől függ, így például:

    • Elsődlegesen hogy miért gyűjtöttük azokat,
    • mióta tároljuk azokat,
    • van –e olyan jogi/hatósági előírás, ami indokolja azok tárolását,
    • szükség van –e azokra abból a célból, hogy megvédjék akár Önt, akár bennünket.
    Vissza a tetejére   icon_contract

    Marketing és piackutatás

    Ez a rész elmagyarázza, hogy Önnek milyen választási lehetőségei vannak, amikor marketing kommunikációt kap és piackutatásban vesz részt.

    A termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kiemelt ajánlatokat és híreket fogunk Önnek küldeni különböző módokon, ideértve az e-mailt, de csak és kizárólag akkor, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárult. Amikor Ön regisztrál nálunk, meg fogjuk kérdezni, hogy szeretne –e marketing kommunikációt kapni és Ön bármikor megváltoztathatja a marketinges preferenciáit, online, telefonon vagy az Önnek általunk küldött e-mail kommunikációban található ’leiratkozás’ linkre kattintással. Ebben az esetben nem fogunk több marketing emailt küldeni Önnek, de kérjük, vegye figyelembe, hogy amíg a rendszereinket teljes mértékben nem frissítettük be, előfordulhat, hogy a preferenciái beállítását követően is, egy rövid ideig, még kaphat ilyen jellegű kommunikációt.

    Szeretnénk a véleményét hallani a Szolgáltatásaink javításához, ezért piackutatási célokból is megkereshetjük Önt. Önnek mindig lesz választásai lehetősége, hogy szeretne –e részt venni a piackutatásainkban.

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Cookie-k és hasonló technológiák

    Mi és a partnereink is cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk, amikor a Weboldalainkat és a mobil Applikációinkat használja, például tag-ek és pixelek („Cookie-k”), hogy az Ön vásárói élményét személyesebbé tegyük és javítsunk azon, valamint, hogy megfelelő online hirdetéseketMarketing üzenetek, amelyeket az interneten láthat. mutassunk Önnek. Ez a rész még több információt tartalmaz a Cookie-kkal kapcsolatosan, ideértve azt is, hogy hogyan használjuk őket, és hogy hogyan gyakorolhatja Ön a választási jogosultságát a cookie-k használatával kapcsolatban.

    Hogyan használjuk a Cookie-kat?

    A Cookie-k kisméretű szöveges fájlok, amelyek egyedi azonosítót tartalmaznak, amelyek a számítógépén vagy a mobil eszközében tárolódnak, így az Ön által használt eszköz felismerhető lesz, amikor egy bizonyos weboldalt meglátogat, vagy valamely applikációt használ. A cookie-kat csak az adott oldal látogatásának időtartamára lehet használni, vagy annak mérésére, hogy Ön időről időre hogyan használja a szolgáltatást és a tartalmat. A Cookie-k segítenek a Weboldalainkon és a mobil Applikációkban használt fontos jellemzők és funkciók megjelenítésében, és az Ön vásárlói élményének javításában.

     

    Ha Ön hozzájárul a cookie-k használatához, ez az alábbiakat jelentheti:

    A Weboldalaink és mobile Applikációink működésének javítása

    A Cookie-k segítenek abban, hogy a Weboldalaink és mobil Applikációink működésén javítsunk, hogy az Ön felhasználói élményét személyesebbé tegyük, és hogy Ön sok hasznos funckciót tudjon használni.

    Például, Cookie-kat használunk arra, hogy emlékezzünk az Ön preferenciáira, vagy a vásárlói kosarának tartalmára, amikor visszatér a Weboldalainkra és a mobil Applikációinkba.

     

    A Weboldalaink és mobile Applikációink működésének javítása

    A Cookie-k segítenek annak megértésében, hogy a Weboldalainkat és a mobil Applikációinkat hogyan használják, például: Ön jelzi nekünk, ha hibaüzenetet kap böngészés közben.

    Ezek a Cookie-k a leginkább összesített és anonimnakAnoním egy információ, ha nem hivatkozik valamely beazonosítható vagy be nem azonosítható természetes személyre.adatokat gyűjtik.

    Megfelelő online hirdetés - ideértve a közösségi médiát is - megjelenítése

     

    Cookie-kat használunk a Weboldalainkon, más szervezetek weboldalain, és a közösségi média használata során az olyan online hirdetések megjelenítéséhez, amelyekről azt gondoljuk, hogy az lehet az Ön számára a legérdekesebb. Az ilyen célokból használt Cookie-kat gyakran speciális szervezetek helyezik el a Weboldalainkon.

    Az ilyen célokból használt Cookie-kat gyakran olyan egyéb szervezetek helyezik el a Weboldalainkon, amelyek speciális szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Ezek a Cookie-k információkat gyűjthetnek az Ön online viselkedéséről, mint például az Ön IP címe, az a weboldal ahonnan érkezett, és információk az Ön vásárlási előzményeiről vagy bevásárlókosara tartalmáról. Ez azt jelenti, hogy Ön láthatja a hirdetéseinket a Weboldalainkon, és más szervezetek weboldalain is, de a mi Weboldalainkon is láthatja más szervezetek hirdetéseit.

    Ahhoz, hogy az Ön számára olyan online hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyek Önnek érdekesek, kombinálhatjuk azokat az adatokat, amelyeket a számítógépe vagy más eszközök böngészőjében a Cookie-kon keresztülgyűjtünk, más általunk gyűjtött adatokkal, például arra vonatkozó adatokat, hogy Ön hogyan használja a Clubcard-ot és az Ön áruházi vásárlásának adatai.

    A marketing kommunikációink - ideértve az online hirdetéseket - hatékonyságának mérése,

    A Cookie-k megmutatják, ha Ön megnézett valamely hirdetést, és azt is, hogy azt mennyi ideig nézte. Ez az információ segít nekünk az online hirdetési kampányaink hatékonyságának mérésében és annak kontrolálásában, hogy egy hirdetés hányszor jelenik meg Önnél.

    Ahhoz is használunk Cookie-kat, hogy a marketinges kommunikációnk hatékonyságát mérjük, például megmutatják, ha Ön megnyitott egy általunk küldött marketinges e-mailt.

     

    A Weboldalainkon és mobil Applikációinkon keresztül működő harmadik felek

    A legfontosabb partnereinket az alábbiakban soroljuk fel azzal az információval együtt, hogy milyen típusú szolgáltatást nyújtanak számunkra. Ez a lista nem kimerítő, de olyan partnereket tartalmaz, akikkel megalapozott a kapcsolatunk, és amelyeknek a cookie technológiája a leggyakrabban kerül használatra a Szolgáltatásainkon keresztül.

     

    Mérés & személyre szabás

    Annak elemzése, hogy a szolgáltatásainkat hogyan használják, köztük a különböző tartalmi változtatások tesztelését. Ezek az adatok arra is használhatók, hogy lehetővé tegyék a szolgáltatásaink személyre szabását és a szolgáltatásaink hirdetését.

     

    Adobe

    Optimizely

    Google

    Termékajánlatok

    Az Ön vásárlási élményének gazdagítása személyre szabott  ajánlatok megjelenítésével a Weboldalainkon (például Online Bevásárlás).

     

    Rich Relevance

    Online marketing

    A Tesco weboldalán és más weboldalokon keresztül Önnek megjelenített Tesco hirdetések személyre szabása az Ön korábbi kapcsolódásain kereszül. Például: az Ön Tesco tranzakciós adatainak használata, az Ön kosarának tartalma és az Ön által megtekintett oldalak és termékek. Az Ön Clubcard adatait használhatjuk arra is, hogy a marketingünket személyessebbé tegyük a legfontosabb adatkezelő parnerünk, a Sociomantic-on keresztül (a Sociomantic a dunnhumby leányvállalata (a dunnhumby a Tesco Csoport tagja).

     

    Sociomantic

    Bing

    Google

    Közösségi media

    Közösségi média felületeken történő reklámozás és a Weboldalainkon történő közösségi megosztás és kapcsolódás lehetővé tétele. Ezek a cégek a saját céljaikra is használhatják az adatokat, köztük az Ön profilozását és más hirdetésekkel való megcélzását.

     

    Facebook

    Twitter

    RadiumOne

    Kommentek

    A Weboldalainkon történő kommenteléshez.

     

    Disqus

    Hirdetések elhelyezése a kereskedelmi partnereink számára

    Lehetővé teszi számunkra online hirdetések személyre szabását és megjelenítését a kereskedelmi Partnereink nevében.

    Google

    Sociomantic

     

    Az Ön választása a Cookie-kkal kapcsolatban

    Webböngésző cookie-k

    A böngésző beállításaiban Ön elfogadhatja vagy elutasíthatja az új cookie-kat és törölheti a meglévő Cookie-kat.  Azt is beállíthatja a böngészőben, hogy az értesítse Önt minden alkalommal, amikor új cookie-kat helyeznek el a számítógépben vagy más eszközön. A Cookie-k kezelésével kapcsolatban további információkat találhat a böngésző „help’ funkciójában.

    IHa Ön úgy dönt, hogy néhány vagy az összes cookie-t kikapcsolja, nem fogja tudni használni a Weboldalaink valamennyi funkcióját. Például: nem tud termékeket tenni a kosarába, nem tud kijelentkezni vagy olyan termékeket és szolgáltatásokat használni, amelyekhez belépés szükséges.

    Ön a Szolgáltatásainkban használt, a hirdetésekhez kapcsoldódó Cookie-kat is kezelheti oly módon, ha kijelentkezik a fenti táblázatban felsorolt Szolgáltatókon keresztül, vagy a YourOnlineChoices weboldal meglátogatásával. Ahol személyre szabott hirdetéseket helyezünk el más szervezetek weoldalán, az AdChoices ikon általában kihelyezésre kerül. Ha erre az ikonra kattint,speciális tájékoztatót talál arról, hogy hogyan kezelheti az online hirdetési preferenciáit. Ezzel kapcsolatban további információ az YourAdChoices weboldalon találhat.

    Mobil Applikációk

    A Cookie-k másképpen működnek a mobil applikációkban, mivel azokat belekódolják az applikációkba, és egy egyedi azonosítót használnak, amit a mobileszköze hoz létre a hirdetési tevékenységek használatához. Ezt a hirdetési azonosítót kikapcsolhatja vagy újraindíthatja a mobileszköz adatvédelmi beállításaiban.

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Hozzáférési jog

    Önnek joga van elkérni tőlünk az Önről tárolt személyes adatokat. Ezt hívják érintetti kérésnek.


    Ha szeretne Önről tárolt személyes adatokról egy kivonatot kapni, kérjük, hívjon bennünket ezen a számon: 06-80-222-333.

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Egyéb adatvédelmi jogok

    A személyes adataival kapcsolatban Önnek joga van továbbá:

    1. a nem megfelelő információk kijavítására:

    E jog tartalma:

    Ha Ön úgy gondolja, hogy az általunk nyilvántartott adatok nem megfelelőek vagy hiányosak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és ki fogjuk javítani azokat.

    1. tiltakozni a használat ellen:

    E jog tartalma:

    általános tiltakozás – Ebben az esetben kivizsgáljuk az Ön az adatai használata elleni tiltakozását. Ha összességében az Ön jogai jelentősebbek a mi arra irányuló érdekeinknél, hogy az Ön személyes adatait használjuk, akkor az Ön kérése alapján vagy megtiltjuk azok általunk történő használatát (lásd lent a 3. pontot) vagy töröljük azokat (lásd lent a 4. pontot).

    direkt marketing elleni tiltakozás – Ha Ön ilyen tiltakozással él, nem fogjuk használni a személyes adatait direkt marketinges célokra.

    1. megtiltani a használatot:

    E jog tartalma:

    Ön számos esetben megtilthatja a személyes adatainak használatát, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:

    • Ön sikeresen nyújt be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent).
    • Ön vitatja az általunk nyilvántartott személyes adatok pontosságát.
    • nem jogszerűen használtuk az Ön személyes adatait, de Ön nem szeretné, ha törölnénk azokat.
    1. az adatai törlésére:

    E jog tartalma:

    Ön számos esetben kérheti tőlünk a személyes adatainak törlését, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:

    • nincs szükségünk a továbbiakban az Ön személyes adatainak a nyilvántartására,
    • Ön sikeresen nyújtott be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent),
    • Ön visszavonta a személyes adatainak használatára vonatkozó hozzájárulását (és nincs más jogalapunk azok használatára),
    • nem jogszerűen kezeltük az Ön személyes adatait.
    1. az adatai továbbítására vagy azok másolatban történő hordozhatóságára

    E jog tartalma:

    Az adathordozhatóság egy új jog, amely az EU-ban mindenkit feljogosít arra, hogy a személyes adatait szervezetek között továbbíthassa. Ez a jogosultság ingyenes, amely lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy szolgáltatót válthassanak. Azt jelenti, hogy az érintett meg kell, hogy kapja az adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban mint például a Tesco által használt JSON formátum.

    Ön az adataival kapcsolatos kérelmét az alábbi telefonszámon nyújthatja be: 06-80-222-333

    Ön kérheti, hogy az adatairól küldjünk önnek vagy egy harmadik személynek másolatot.

    1. Panasz benyújtása az adatvédelmi hatósághoz:

    Ha Önnek panasza van, szeretnénk segíteni annak elrendezésében, de Önnek jogában áll a személyes adatai általunk történő használatával kapcsolatban panaszt benyújtani az adatvédelmi hatósághoz.

    Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)

    cím: Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, H-1125 Budapest, Hungary

    tel. +36 1 3911 400

    e-mail: peterfalvi.attila@naih.hu

    Weboldal: http://www.naih.hu/

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Több információ az Ön adatvédelmi jogairól

    Az Adatvédelmi Hatóság weboldala további információkat tartalmaz a fent hivatkozott adatvédemi jogokról. Továbbá, ha ezekről a jogokról részletesebb információt szeretne kapni, kérjük, olvassa át a lent található „Kapcsolattartás” részt.

     

    Vissza a tetejére   icon_contract

    Kapcsolattartás

    Ha bármilyen kérdése lenne azzal kapcsolaban, hogy hogyan gyűjtjük, tároljuk vagy használjuk a személyes adatokat, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
    Telefon: 06-80-222-333
    Kérjük, erre a címre írjon:
    TESCO-GLOBAL Áruházak Zártkörűen Működő Részvénytársaság
    H-2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.
    Jogi Osztály

    Adatvédelmi Tisztviselő
    Az Adatvédelmi Tisztviselőnket ezen az emailcímen érheti el: CE.DPO@tesco-europe.com

    A jelen változat -e Szabályzat 1.0 verziója, amely 2018. május 10. napjától érvényes és hatályos.
    Utoljára frissítve: N/A

    Vissza a tetejére   icon_contract
    Jogunkban áll a Szabályzatot bármikor megváltoztatni, ezért kérjük, rendszeresen térjen vissza ide, hogy a Szabályzatban történt esetleges változásokról tudomást szerezzen!