Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Felkockázzuk a szalonnát és kiolvasztjuk. A pörcöt kitesszük egy tányérra. Az alaposan megmosott és levelekre tépkedett salátát átforgatjuk a forró zsírban, majd felöntjük 2 liter vízzel. Lehet a vízbe pici sót, borsot, esetleg ételízesítőt tenni, de óvatosan, mert a szalonna általában sós. A fokhagymagerezdeket apróra vágjuk, és a leveshez adjuk. A tojásoból -pici liszttel- omlettet sütünk, majd a serpenyőből deszkára tesszük, és kockára vágjuk. A levest tejes-tejfölös habarással besűrítjük, megecetezzük, és hozzáadjuk az omlett kockákat, melyekkel 2-3 percig forraljuk.