Hozzávalók

6 darab tojás
10 dkg finomliszt
4 dl tej
45 dkg kristálycukor
25 dkg margarin
15 dkg kókuszreszelék
1 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

A tésztához: 6 tojásfehérje 20 dkg cukor 10 dkg liszt 10 dkg kókuszreszelék A krémhez: 6 tojássárgája 1 csomag főzni való vaníliás puding 4 dl tej 25 dkg cukor 25 dkg  sütőmargarin A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a cukrot hozzáadjuk. A lisztet és a kókuszt összekeverjük, és óvatosan a habba forgatjuk. Kivajazott, belisztezett tepsibe tesszük, és 170 fokon 20 percig sütjük. A tojássárgákat a pudingporral, 1 deci tejjel és fele cukorral simára keverjük. A forrásba lévő tejhez öntjük, kevergetve sűrűre főzzük. A margarint a többi cukorral habosra keverjük, a kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk, majd a már hideg tésztára kenjük. A tetejét kókuszreszelékkel meghintjük, és mogyoróval díszítjük, hogy a szemek a szeletek közepére kerüljenek. Hűtőben kicsit dermedni hagyjuk

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4