Receptek Előételek Hideg előételek Csalamádé olívával

Hozzávalók

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

15 dkg vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

15 dkg sárgarépa

1 dl ecet

1 fej káposzta (fejes)

25 dkg csemegeuborka

1 üveg olivabogyó

Leírás

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a káposztát, sárgarépát, a vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk és egy fél órát állni, hagyjuk, majd kinyomkodjuk. A csemege uborkát leszűrjük a levéről, majd karikára vágjuk. A leszűrt levéhez olívaolajat, ecetet, borsot adunk. Az egészet összekeverjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4