Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A savanyú káposztát (ha túl savanyú) átmosom, lecsöpögtetem. Megpárolom, majd jól kinyomkodom a főzőlevétől. A répát, hagymát, burgonyát megtisztítom, nagyon apróra kockákra összevágom, majd megpárolom. Utoljára teszem bele a a felszeletelt cukkinit és a gombát. Ezután vizet forralok és a zöldségleves kockát felolvasztom benne. A párolt zöldségeket felengedem vele és félpuhára főzöm. A Rafinériát csomómentesre kikeverem vízzel. Egyik felét ráteszem a zöldségekre és besűrítem vele. A másik felét sűrűre főzöm, majd összedolgozom a tojásokkal. A rizst olajon kicsit megpirítom, majd felöntöm vízzel, hogy éppen ellepje, kb. egy evőkanálnyi sót adok hozzá, egy kis cikkely hagymát teszek bele és félpuhára főzöm. Utána, fedő alatt párolom. Egy tepsit, vagy egy tűzálló tálat előveszek és kikenem étolajjal. Alulra kerül a párolt káposzta fele, ráteszem a zöldségeket és a rizst, majd a káposzta másik felét, rétegenként. Befedem a tojásos pörkölt Rafinériával és a szalonnakockákkal. Ráöntöm a tejfölt és befedem reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, 170 fokon megsütöm.