Hozzávalók
1 csomag vaníliás cukor
3 dl tejszín (felvert)
10 dkg porcukor
1 darab citrom héja
40 dkg eper
30 dkg tehéntúró (akár krémtúró is lehet)
Leírás
Törjük át a túrót, majd keverjük ki a porcukorral, vaníliás cukorral, és a citrom héjával. Ezután a masszához adjuk hozzá a megmosott és pürésí tett eper 1/3-át. Majd amikor jól kikevertük akkor adjuk hozzá a felvert tejszínt és a darabokra vágott epret ( a díszítés kivételével) és óvatosan keverjük össze. A krémet helyezzük poharakba, a tetejét díszítsük tejszín rózsával a félre rakott eperrel, fogyasztás előtt rövid ideig helyezzük a hűtőszekrénybe. Tálaláskor menta levéllel, csoki figurákkal és ostyákkal tehetjük színesebbé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4