Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
Bontsd ki, és terítsd szét a leveles tészta lapokat. (Ha fagyasztott leveles tésztát használsz: csak terítsd a pultra, és hagyd, hogy nagyjából 45 perc alatt kiolvadjon. Ha széthajtod, gyorsabban is felengedhet.)
Ecsettel kend le a tésztalapokat olívaolajjal és szórd meg provence-i fűszerekkel.
Fedd be a tészta felét 2 réteg prosciuttoval.
Hajtsd a tészta másik felét a sonkával fedett részre, majd egy pizzavágó segítségével vágj belőle hosszú csíkokat.
Csavard meg a rudakat, és egymáshoz közel fektesd őket a sütőpapírral bélelt tepsibe.
Kend meg az összes rudat tojással, fűszerezd, majd hintsd meg reszelt parmezánnal.
Süsd 15 percig, amíg aranybarnára nem sülnek. (Az elkészült rudaknak jól átsültnek kell lenniük, hogy igazán ropogósak legyenek. Ha hamarabb veszed ki a sütőből a kelleténél, akkor összeesnek. Hagyd őket a sütőben egy kicsit tovább, ha szükséges!)
Tálald melegen vagy hidegen.