Hozzávalók

1 pohár tejföl

1 tubus majonéz

1 szál sárgarépa (kockázva)

300 g rizs

1 csomag zöldborsó

Leírás

Forrásban lévő, sós vízben megfőzzük a rizst, szűrőkanálban lecsöpögtetjük, azonnal összekeverjük 2 kanál olajjal, megborsozzuk, majd hagyjuk kihűlni. Salátástálba tesszük a sárgarépát, zöldborsót. Megszórjuk egy csokor apróra vágott petrezselyemmel. 3 kanál majonézt kikeverünk 2 kanál tejföllel és 2 kanál olajjal. Megsózzuk, megborsozzuk, tálaláskor a rizssaláta mellé adjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4