Receptek Főételek Húsos ételek Húsgombócok sajtmártással
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 darab Tesco Finest friss tojás
4 dl tej
10 dkg sajt
10 dkg vaj
1 dl tejszín
1 kanál hagyma (reszelve)
2 marék zsemlemorzsa
1 csipet fehérbors
40 dkg darált hús
5 dkg átszitált liszt
Leírás
A húst a tojással és a fűszerekkel összedolgozzuk. Egy pici zsemlemorzsát is adunk hozzá. Gombócokat formálunk belőle és forró alaplében kifőzzük őket. Közben, a vajat felmelegítjük, amire rászórjuk a lisztet és forró tejjel felengedjük. Belereszeljük a sajtot és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a meleg gombócokat, bevonjuk a forró mártással.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4