Receptek Főételek Húsos ételek Sült kacsacomb tejszínes tökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab alma
3 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csipet szárított majoranna
8 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
40 dkg sütőtök
6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat alaposan befűszerezzük, és tepsibe rakjuk. Kevés zsírral meglocsoljuk, majd rakunk mellé almát és hagymát. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük. Ha megpuhult, akkor levesszük az alufóliát, és megpirítjuk. A tököt gyaluljuk le, és futtassuk meg kevés vajon. Fűszerezzük, majd szórjuk meg liszttel, és forraljuk ki. Dúsítsuk tejszínnel, és a sült kacsacomb mellé tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4