Receptek Főételek Húsos ételek Sült kacsacomb tejszínes tökkel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dkg liszt

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab alma

3 dl tejszín

1 darab hagyma

1 csipet majoranna

8 dkg zsír

1 csipet ételízesítő

40 dkg sütőtök

6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat alaposan befűszerezzük, és tepsibe rakjuk. Kevés zsírral meglocsoljuk, majd rakunk mellé almát és hagymát. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük. Ha megpuhult, akkor levesszük az alufóliát, és megpirítjuk. A tököt gyaluljuk le, és futtassuk meg kevés vajon. Fűszerezzük, majd szórjuk meg liszttel, és forraljuk ki. Dúsítsuk tejszínnel, és a sült kacsacomb mellé tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4