Receptek Főételek Húsos ételek Sült kacsacomb tejszínes tökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab alma
3 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csipet szárított majoranna
8 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
40 dkg sütőtök
6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat alaposan befűszerezzük, és tepsibe rakjuk. Kevés zsírral meglocsoljuk, majd rakunk mellé almát és hagymát. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük. Ha megpuhult, akkor levesszük az alufóliát, és megpirítjuk. A tököt gyaluljuk le, és futtassuk meg kevés vajon. Fűszerezzük, majd szórjuk meg liszttel, és forraljuk ki. Dúsítsuk tejszínnel, és a sült kacsacomb mellé tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4