Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A felkarikázott cukkinit enyhén besózzuk, és megvárjuk, amíg levet ereszt. A levet leöntjük róla, így az esetleges keserű íz távozik a zöldségből. A hagymát felkockázzuk, majd kevés zsíron üvegesre pároljuk. Hozzápirítjuk a darált húst, majd a paprikával átforgatjuk, majd belekeverjük a tejfölt és a vizet. Fedő alatt, tíz-tizenöt percig, finoman rotyogtatjuk. Közben kifőzzük a tésztát, és melegen tartjuk. Egy kizsírozott tálba, felváltva rétegezzük a cukkinit, a pennét és a húst. A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és kockázott fetával, majd közepesen forró sütőben, 50 percig sütjük.