Receptek Főételek Hal Rántott, fűszeres pangasius filé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg zsemlemorzsa
10 dkg finomliszt
1 kg Pangasius filé

Leírás

Az előkészített halszeleteket langyos tejbe áztatjuk, amibe sót, borsot, kakukkfüvet, vegetát és egy kis fokhagymát keverünk el. A tejtől megpuhul, magába issza azt és selymes, különleges íze lesz tőle. Közben előkészítjük a panírt: tojást, lisztet és zsemlemorzsát, melybe szezámmagot keverhetünk. Bepanírozzuk a halszeleteket és bő olajban kisütjük. Frissen tálaljuk, köretként krumpli és rizs passzol hozzá. A pangasius egyszerű, kellemes, lágy ízű, gyorsan elkészíthető, szálkamentes, közkedvelt halfaj és még a hűtőnek sem lesz tengeri hal szaga. Emellett szép, fehér húsú, nem szárad ki könnyen.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4