Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Tisztítsuk meg a csirkét, majd egy éles késsel vágjuk be körülbelül a háromnegyedéig.
Szeleteljük fel a mozzarellát és vágjuk ketté a paradicsomokat.
Kenjük meg a húst olajjal, majd minden bevágást töltsünk meg mozzarellával, paradicsommal és bazsalikommal attól függően, mennyi csirkét használunk fel, illetve mekkorák a bevágások a húson.
Sózzuk, fűszerezzük.
Tegyük a csirkét egy tepsire, adjunk hozzá egy kis fizet vagy kenyeret és süssük kb 30 percig, méretétől függően.
Tipp: Tálaljuk borsóval, répával és vajban sült burgonyával.