Receptek Főételek Húsos ételek Malacsült zöldfűszerrel és sörrel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 gerezd fokhagyma

1 kg burgonya

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet kömény

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 fej hagyma

1 marék kakukkfű

1 marék bazsalikom

1 dl Tesco Finest IPA szűretlen, minőségi világos sör

1,2 kg malachús

Leírás

Aprítsuk fel a zöldfűszereket és a fokhagymát, valamint a hagymát. A malachúst bevágjuk, és besózzuk. Dörzsöljük be borssal, köménnyel. A hagymás-zöldfűszeres keverékkel pedig, dörzsöljük át. Egy tepsibe öntsünk olajat, fektessük bele a malacot, majd locsoljuk meg sörrel és vízzel. Fedjük be alufóliával, és 150 fokos sütőben, kb. 1,5 óráig süssük. Ezután ha megpuhult a hús, vegyük le a fóliát, fordítsuk meg a malacot, és pirítsuk meg a bőrös felét. Közben, finomra vágott hagymát futtassuk meg kevés olajon, és adjuk hozzá a lereszelt burgonyát. Fűszerezzük ízlés szerint, majd a felszeletelt malac mellé tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4