Receptek Főételek Tészta Áfonyás almaleves
Hozzávalók
2 tasak vaníliás cukor
10 dkg cukor
5 darab alma
1 dl tejszín
3 darab fahéj
1 csipet szegfűszeg
2 darab vanília
20 dkg áfonya
2 dl fehérbor
3 kanál átszitált liszt
Leírás
Az almákat meghámozzuk és kockára vágjuk. Hideg vízben felrakjuk főni, a cukorral és a fűszerekkel. Ha az alma megpuhult, beleszórjuk az áfonyát és behabarjuk. Kevés fehérbort adunk hozzá és a tejszínt is belekeverjük. Hidegen tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4