Receptek Főételek Hal Lecsós halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
5 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
5 darab zöldpaprika
1 csipet őrölt fehérbors
2 kanál őrölt pirospaprika
60 dkg tengeri halfilé
1 csipet ételízesítő

Leírás

A alszeleteket sózzuk, és kevés olajon elősütjük. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a hagymát, majd rászórjuk a felaprított paprikát és paradicsomot. Fedő alatt megpároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük. Mielőtt kész lenne a lecsó, helyezzük vissza a halszeleteket, és pároljuk készre. Rizzsel, vagy burgonya körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4