Receptek Főételek Hal Lecsós halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
5 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
5 darab zöldpaprika
1 csipet őrölt fehérbors
2 kanál őrölt pirospaprika
60 dkg tengeri halfilé
1 csipet ételízesítő

Leírás

A alszeleteket sózzuk, és kevés olajon elősütjük. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a hagymát, majd rászórjuk a felaprított paprikát és paradicsomot. Fedő alatt megpároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük. Mielőtt kész lenne a lecsó, helyezzük vissza a halszeleteket, és pároljuk készre. Rizzsel, vagy burgonya körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4