Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Gombás szűzragu pennével

Hozzávalók

2 mk tengeri só
10 dkg vöröshagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 csipet friss petrezselyem (finomra vágva)
25 dkg csiperkegomba
60 dkg sertés szűzpecsenye

Leírás

Egy Pyrex Slowcook edényre lesz szükségünk, melyben felolvasztjuk a vajat. Rárakjuk a finomra vágott vöröshagymát. Sózzuk és alaposan lepirítjuk. Rárakjuk a felkockázott szűzpecsenyét. Összepirítjuk, fűszerezzük. 15 percig pároljuk, majd rárakjuk a kockára vágott gombát. Fedő alatt pároljuk, 25-30 percig, alacsony hőmérsékleten. Ha minden megpuhult, tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. Penne tésztával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 9ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 9ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4