Receptek Főételek Húsos ételek Fokhagymás rántott csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
5 dl tej
1 fej fokhagyma
3 dl étolaj (sütéshez)
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg zsemlemorzsa
8 darab csirkecomb
15 dkg finomliszt

Leírás

A csirkecombokat csont mellett bevágjuk és sózzuk, majd fokhagymás tejbe áztatjuk, 2-3 órára. Lecsepegtetjük ha letelt a pácolási idő és bepanírozzuk, hagyományos módon. Közepesen meleg olajban sütjük, hogy a csont mellett, ne legyen véres. Burgonya körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4