Hozzávalók

5 darab tojás
15 dkg finomliszt
dl tej
5 dkg vaj
5 kanál mazsola
2 kanál rum (vagy pálinka)
4 dkg mandula (darált)
3 darab tojás
3 kanál édesítőszer (Canderel por)

Leírás

A sütéshez, használjunk teflon bevonatú serpenyőt. A tojássárgákat 3 evőkanál Canderel édesítőporral habosra keverjük. A tejet, a lisztet, a darált mandulát felváltva hozzáadjuk. A tojásfehérjét, 1 evőkanál Canderel édesítőporral kemény habbá verjük, majd a masszához keverjük. A mazsolára ráöntjük a rumot, felét a tojásmasszába forgatjuk. Kevés vajat forrósítunk a serpenyőben és két merőkanál masszát szedünk bele. A tésztát kb. 3 percig sütjük, majd megfordítjuk. További 3 percig aranyszínűre sütjük, darabokra vagdossuk és előmelegített tányérra borítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4