Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütéshez, használjunk teflon bevonatú serpenyőt. A tojássárgákat 3 evőkanál Canderel édesítőporral habosra keverjük. A tejet, a lisztet, a darált mandulát felváltva hozzáadjuk. A tojásfehérjét, 1 evőkanál Canderel édesítőporral kemény habbá verjük, majd a masszához keverjük. A mazsolára ráöntjük a rumot, felét a tojásmasszába forgatjuk. Kevés vajat forrósítunk a serpenyőben és két merőkanál masszát szedünk bele. A tésztát kb. 3 percig sütjük, majd megfordítjuk. További 3 percig aranyszínűre sütjük, darabokra vagdossuk és előmelegített tányérra borítjuk.