Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejfölt elkeverjük a két citrom lereszelt héjával, az egyik citrom levével és a 10 evőkanál porcukorral. A felvert tejszínhabot óvatosan hozzákeverjük. Egy tálba, alulra egy sor babapiskótát fektetünk, majd rákenünk a krémből. Ismét egy sor babapiskóta következik, majd ismét krém. Így tovább, amíg van hozzávalónk. Alufóliával letakarjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, és a babapiskóta is megpuhuljon. A tetején elhúzzuk ízlésesen, a tejszínhabot. Ha időben késve vagyunk, és nincs több óránk kivárni, míg a piskóta megpuhul, mielőtt a tálba tesszük, kis vanillincukros tejjel meglocsolhatjuk, így kicsit segítünk neki, hogy gyorsabban összeérjen az íze. Jó étvágyat kívánok hozzá!