Hozzávalók

1 csipet tengeri só
90 dkg finomliszt
1 dl tej
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg margarin
4 dkg élesztő
15 dkg zöldborsó
15 dkg sárgarépa
1 csipet ételízesítő

Leírás

A tészta hozzávalóit egy tálban összedolgozzuk, annyi vízzel, hogy jó állagú kenyértésztát kapjunk. Hagyjuk pihenni, 5 percet. A zöldségeket leforrázzuk, forró, sós vízben. Leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük, majd az alaptésztába rakjuk, és beledolgozzuk. Kétfelé vesszük a tésztát, és vajazott-lisztezett formába rakjuk, úgy, hogy megformázzuk. A formában hagyjuk a tésztákat kelni, 15 percig, majd előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4