Receptek Előételek Hideg előételek Medvehagymás-sajtos muffin
Hozzávalók
½ kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 darab Tesco Finest friss tojás
½ kanál sütőpor
5 dkg vaj
5 dkg reszelt parmezán
1 dl natúr joghurt
2 dl 20%-os tejföl
5 dkg reszelt sajt
1 marék medvehagyma
30 dkg átszitált liszt
Leírás
A sütőt előmelegítem 200 fokra. Összekeverem a lisztet a sütőporral, sóval, reszelt sajttal, a napraforgómag felével és az aprított medvehagymával. (1 evőkanálnyit félreteszek a díszítéshez.) Egy másik tálban, villával felverem a tojást, hozzáadom a tejfölt, joghurtot és a megolvasztott vajjal együtt összekeverem. A nedves hozzávalókat a lisztes keverékhez öntöm, nagyjából összekeverem. (Nem baj, ha nem lesz homogén a tészta.) A muffinsütő mélyedéseibe papírkapszlit teszek, 2/3-ig megtöltöm a tésztával, a tetejét megszórom a maradék medvehagymával, reszelt parmezánnal és a napraforgómaggal. 20-23 perc alatt, pirosra sütöm, majd rácsra téve, hagyom kihűlni.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4