Receptek Főételek Húsos ételek Zöldbabos csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet majoranna
2 dl tejföl
8 darab csirkecomb
2 kanál őrölt pirospaprika
30 dkg zöldbab
6 dkg finomliszt

Leírás

Olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Amikor üveges, belekeverjük a pirospaprikát, a hámozott, kimagozott, kockákra vágott paradicsomot. Sóval, majorannával ízesítjük. Amikor a paradicsom kezd levet engedni, rátesszük a feldarabolt csirkecombokat, a megtisztított, darabolt zöldbabot és a vágott petrezselyemzöldet. Kuktában, kb. 15-20 percig pároljuk, majd mély tálba szedjük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, és ezzel behabarjuk, majd kiforraljuk. Ha túl sűrű lenne, kevés vizet öntünk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4