Receptek Előételek Hideg előételek Fehérboros almaleves

Hozzávalók

2 kanál cukor

6 darab alma (borízű)

2 dl tejszín

1 darab fahéj (egész)

1 darab szegfűszeg

1 dl fehérbor

1 kanál keményítő

Leírás

Az almákat megtisztítjuk és feldaraboljuk. Hideg vízben tesszük fel főni. Ízesítjük cukorral, kevés sóval, szegfűszeggel és fahéjjal. Beleöntjük a bort is. Ha az alma megfőtt, sűrítjük a tejszínnel és a keményítővel. A szegfűszeget és a fahéjat kivesszük. Leturmixoljuk. Lehűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4