Receptek Főételek Húsos ételek Zöldbabos csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet majoranna
2 dl tejföl
8 darab csirkecomb
2 kanál őrölt pirospaprika
30 dkg zöldbab
6 dkg finomliszt

Leírás

Olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Amikor üveges, belekeverjük a pirospaprikát, a hámozott, kimagozott, kockákra vágott paradicsomot. Sóval, majorannával ízesítjük. Amikor a paradicsom kezd levet engedni, rátesszük a feldarabolt csirkecombokat, a megtisztított, darabolt zöldbabot és a vágott petrezselyemzöldet. Kuktában, kb. 15-20 percig pároljuk, majd mély tálba szedjük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, és ezzel behabarjuk, majd kiforraljuk. Ha túl sűrű lenne, kevés vizet öntünk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4