Hozzávalók

1 adag főtt kávé

1 l tej

7 kanál kristálycukor

1 csomag babapiskóta

1 darab rum aroma

1 üveg meggybefőtt

3 zacskó pudingpor

20 darab palacsinta

3 dl növényi tejszín

Leírás

26 cm-es, kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét rumaromával összekeverjük. A babapiskótákat megmártogatjuk a rumaromás kávéban. A forma alját kirakjuk babapiskótával, hogy ne legyen hézag közötte. A vaníliapudingot megfőzzük, 3 ek. cukorral, fél liter tejben, majd a babapiskótára tesszük. A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformában fölhajtjuk. A puding tetejére tesszük, kívülről haladunk befelé. A csokipudingot megfőzzük, 3 ek. cukorral, fél liter tejben, majd a palacsinta tetejére tesszük. A meggyet lecsöpögtetjük, a csokipudingra tesszük, majd megszórjuk fahéjjal. A meggylevet felfőzzük 1 ek. cukorral és a puncspudinggal, majd a meggy tetejére öntjük. Hűtőben hűtsük. Ha megdermedt, felvert tejszínhabbal díszítsük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4