Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
26 cm-es, kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét rumaromával összekeverjük. A babapiskótákat megmártogatjuk a rumaromás kávéban. A forma alját kirakjuk babapiskótával, hogy ne legyen hézag közötte. A vaníliapudingot megfőzzük, 3 ek. cukorral, fél liter tejben, majd a babapiskótára tesszük. A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformában fölhajtjuk. A puding tetejére tesszük, kívülről haladunk befelé. A csokipudingot megfőzzük, 3 ek. cukorral, fél liter tejben, majd a palacsinta tetejére tesszük. A meggyet lecsöpögtetjük, a csokipudingra tesszük, majd megszórjuk fahéjjal. A meggylevet felfőzzük 1 ek. cukorral és a puncspudinggal, majd a meggy tetejére öntjük. Hűtőben hűtsük. Ha megdermedt, felvert tejszínhabbal díszítsük.