Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál zsemlemorzsa
2 darab padlizsán
10 dkg trappista sajt
1 marék friss rozmaring
1 marék friss petrezselyem
1 csésze ételízesítő

Leírás

Melegítsük elő a sütőt, forróra. A zsemlét áztassuk be, majd nyomkodjuk ki. A padlizsánokat vágjuk félbe, és vágjuk ki a közepüket. A zsemlét fűszerezzük, és adjunk hozzá tojást. Keverjük össze alaposan, és rakjunk halmokat a padlizsánok közepére. Szórjuk meg reszelt sajttal, és előmelegített sütőben, 180 fokon süssük meg. Friss salátával, vagy burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4