Hozzávalók
2 darab alma
1 tubus majonéz
½ kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 kk porcukor
2 kanál citromlé
1 pohár 20%-os tejföl
1 csomag vegyes zöldség
4 darab ecetes uborka
10 dkg zöldborsó
Leírás
A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát, a főzés után kockázzuk fel.) Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers almát és ecetes uborkát. Elkészítjük az öntetet: A tejfölt a majonézzel és a mustárral, valamint az ízesítőkkel jól elkeverjük. Ráöntjük a zöldségekre és lazán összekeverjük. Jól lehűtve kínáljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4