Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál zsemlemorzsa
2 darab padlizsán
10 dkg trappista sajt
1 marék friss rozmaring
1 marék friss petrezselyem
1 csésze ételízesítő

Leírás

Melegítsük elő a sütőt, forróra. A zsemlét áztassuk be, majd nyomkodjuk ki. A padlizsánokat vágjuk félbe, és vágjuk ki a közepüket. A zsemlét fűszerezzük, és adjunk hozzá tojást. Keverjük össze alaposan, és rakjunk halmokat a padlizsánok közepére. Szórjuk meg reszelt sajttal, és előmelegített sütőben, 180 fokon süssük meg. Friss salátával, vagy burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4