Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
„A húsokból készült erőlevesek tartalmazzák a legemészthetőbb formában a fehérjéket. Ráadásul ha a hús mellett még a csontot is kifőzzük benne, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Influenza és megfázás esetén nagyon jót tesz a csirkeleves és a tyúkhúsleves. Ezek érdekes változata a Thai csirkeleves, melyben gyulladásgátló adalékanyagok vannak, mint a kurkuma, gyömbér, fokhagyma és chilli, s ezek növelik a leves jótékony hatását. Egy ilyen leves télen egyértelműen tökéletes megelőzésként alkalmazható,“ dícséri a levest Zuzana Pavelková Šafářová, táplálkozási tanácsadó.
Süssük meg a csirkét.
A húst vágjuk csíkokra.
Vágjuk apróra a hagymát, a gyömbért, a fokhagymát és a chilit, a kurkumával együtt pirítsuk meg.
Adjunk hozzá vizet és főzzük fel.
Adjuk hozzá a lime levét és a spenótot, majd főzzük tovább.
Tegyük bele a csirkecsíkokat.
Adjuk hozzá a rizstésztát, főzzük fel az egészet.
Tálaljuk apróra vágott korianderrel.