Receptek Előételek Hideg előételek Pizzás csiga hagymával

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
dl tej
1 csipet kristálycukor
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 darab élesztő
50 dkg darált sertéshús
1 csomag bolognai spagetti alap (Bolognai szósz alap)

Leírás

Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk. Az összes hozzávalót egy tálban összegyúrjuk a felfuttatott élesztővel együtt. A kapott tésztát 1 óráig kelesztjük meleg helyen. Ezalatt az idő alatt elkészítjük a tölteléket. Az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst. Megsütjük és hozzákeverjük a Bolognai alapot és annyi vizet, amennyi a csomagra van írva. Ha a tészta megkelt, akkor vékonyra kinyújtjuk, lehetőleg téglalap alakúra, akár több darabban is, hogy könnyebben lehessen kezelni. A kinyújtott tésztára egyenletesen elosztjuk a tölteléket, majd feltekerjük. Az így kapott hengert kb. 1,5 cm-esre daraboljuk, a kis csigákat kikent tepsibe fektetjük, kellő helyet hagyva köztük, mert még nőni fognak. A tetejükre reszelt sajtot szórunk. Közepes lángon kb. 25 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4