Receptek Főételek Húsos ételek Tepsis krumpli savanyú káposztával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
½ kg sárgarépa
½ kg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
1 kg savanyú káposzta
½ kg sertéskaraj (vagy csirkemell)

Leírás

A tepsit (sertés zsírt használva) jó vastagon kikenem. Felkarikázom hosszában a krumplit, leterítem, majd rá a hagymát, gombát, káposztát, majd a bébirépát. A tetejére a húsokat teszek és ezt leöntve tejszínnel, kikevert tejföllel, majd a maradékokkal leborítom. Fél órás sütés után, a sütőben megszóróm sajttal a tetejét és még puhulásig sütöm. Jó étvágyat, isteni finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4