Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet, sót, ételízesítőt és a paprikát összekeverjük, majd beleforgatjuk a húsdarabokat. Az olajat egy mély serpenyőben felforrósítjuk, és a csirkedarabokat világosbarnára pirítjuk. A hagymát kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy éppen ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk, és közben megforgatjuk a húsokat. A gombát felszeleteljük, és hozzáadjuk a megpárolt húshoz. Fedő nélkül addig pároljuk, míg a gomba meg nem puhul. A levét sűrűre főzzük, majd a tejszínnel besűrűsítjük. Rizzsel tálaljuk.